casaculeduri.ro
CORPURI DE ILUMINAT CU LED PENTRU CASA DVS
Comenzi rapide, consultanta si informatii:
tel: 0722.640.103
comenzi@casaculeduri.ro
facebook icon google plus icon

CategoriiProduseSpatiibanner iluminatpentrucasa.ro

Termeni si Conditii


Dispozitii generale

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. Demco Lighting S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".


Produse

Pentru fiecare dintre produsele postate pe site, Demco Lighting se obliga sa afiseze toate caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta. Demco Lighting isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate. Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare. Demco Lighting nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.


Preturi

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate fie in LEI si includ TVA, fie in EURO dar fara TVA. Niciun pret nu include taxa verde (daca este aplicabila produselor comandate). Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.casaculeduri.ro. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.


Accesul la site

S.C. Demco Lighting S.R.L. garanteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. S.C. Demco Lighting S.R.L. declara pe proprie raspundere ca interzice in mod explicit si va interzice prin orice mijloace tehnice si legale aflate la dispozitia sa: descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.casaculeduri.ro, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale S.C. Demco Lighting S.R.L., proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.casaculeduri.ro


Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Demco Lighting va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.


Date personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre S.C. Demco Lighting S.R.L. pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. Demco Lighting S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Demco Lighting S.R.L..


Reclamatii

Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite prin formularul din pagina de contact.

Informatii:


Comenzi / Livrare:


Consultanta:


Pentru intrebari sau nelamuriri despre corpurile de iluminat cu LED prezentate pe site va rugam sa ne contactati intre orele 9 - 17 la telefonul 0722.640.103

Newsletter:


Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale? Abonati-va acum :
logo mic casaculeduri
corpuri de iluminat cu LED pentru casa dvs!
© 2021 toate drepturile rezervate
logo syms.ro