casaculeduri.ro
CORPURI DE ILUMINAT CU LED PENTRU CASA DVS
Comenzi rapide, consultanta si informatii:
tel: 0722.640.103
comenzi@casaculeduri.ro
facebook icon google plus icon

CategoriiProduseSpatiibanner iluminatpentrucasa.ro

Despre Noi


Lucrand cu profesionalism si operativitate, echipa noastra va ofera servicii complete de consultanta in lighting design, in modelarea spatiului cu ajutorul luminii precum si in eficientizarea consumului de energie folosind cele mai noi tehnologii cu led.

O lumina bine studiata poate transforma un spatiu si poate induce o stare de bine ocupantilor sai, de aceea punem la dispozitia dumneavoastra experienta noastra, nu doar in alegerea corpurilor de iluminat pentro o casa luminoasa si primitoare, dar si pentru economie de energie si protectia mediului.

Produsele noastre sunt produse tehnice, accesibile la pret si sunt impartite in functie de spatiile din casa, dar si functie de tipul corpurilor de iluminat si de domeniul de aplicabilitate.

De exemplu, daca aveti nevoie de corpuri de iluminat cu leduri, pentru bucatarie, mergeti direct pe spatiul Bucatarie si acolo veti gasi produsele cu led adecvate pentru iluminat bucataria. Daca aveti nevoie de Aplice LED, intrati la categoria Iluminat Interior cu LED si acolo veti gasi gama de aplice led pentru interior.

Cand aveti de achizitonat Corpuri de iluminat cu LED si nu v-ati hotarat inca sau nu stiti exact ce se potriveste spatiului dumneavoastra, va stam la dispozitie pentru a face impreuna cea mai buna alegere.

Asadar, veniti alaturi de noi pentru a salva bani si energie electrica.

Informatii:


Comenzi / Livrare:


Consultanta:


Pentru intrebari sau nelamuriri despre corpurile de iluminat cu LED prezentate pe site va rugam sa ne contactati intre orele 9 - 17 la telefonul 0722.640.103

Newsletter:


Vreti sa primiti periodic noutatile aparute si ofertele speciale? Abonati-va acum :
logo mic casaculeduri
corpuri de iluminat cu LED pentru casa dvs!
© 2021 toate drepturile rezervate
logo syms.ro